Apa de Parfum Kilian VODKA ON THE ROCKS REFILLABLE - WITHOUT CLUTCH 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Kilian VODKA ON THE ROCKS REFILLABLE – WITHOUT CLUTCH 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Kilian este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Kilian VODKA ON THE ROCKS REFILLABLE – WITHOUT CLUTCH 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Kilian
Id Produs: PPAKILI1365920

Kilian a reușit să recreeze rafinamentul unui cocktail deosebit. Parfumul ce îi împrumută și denumirea, Vodka On The Rocks, are o inimă plină de vodka pe deasupra căreia plutesc petale de trandafir și lăcrămioare. Acest cocktail devine tot mai intrigant o dată cu ingredientele ce îl condimentează – rubarbă, cardamon și coriandru. Baza este formată din ambroxan, lemn de santal și lichen. Parfumul vine fără clutch.

Brand: Kilian
Colectie: VODKA ON THE ROCKS REFILLABLE – WITHOUT CLUTCH 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Kilian dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Kilian online.

Daca iti doresti un parfum Kilian rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum VODKA ON THE ROCKS REFILLABLE – WITHOUT CLUTCH 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Kilian VODKA ON THE ROCKS REFILLABLE – WITHOUT CLUTCH 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: