Apa de Parfum Lancôme IDÔLE 25ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Lancôme IDÔLE 25ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Lancôme original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Lancôme IDÔLE 25ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Lancôme
Id Produs: PPALANC1395358

Sofisticat, dar modern – acesta este noul parfum Lancôme Idôle. Creat de femei pentru femei, acesta este rodul talentului și inspirației a trei parfumieri din întreaga lume. Debutul proaspăt este caracterizat de begamotă și pară, însă un praf de piper roz oferă un aer intrigant și misterios tipic feminin. O dată intrată în acest joc, mai departe ești întâmpinată de o explozie florală de iasomie și trandafir, iar baza dezvăluie mosc alb, paciuli, vanilie și lemn de cedru. Idôle te îndeamnă să devii un exemplu pentru cei din jur prin puterea și rafinamentul tău. Acest elixir inspirațional este găzduit în cea mai subțire sticlă de parfum invetată vreodată – aceasta întruchipează atât eleganța feminină, cât și prestanța.

Brand: Lancôme
Colectie: IDÔLE 25ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Lancôme dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Lancôme online.

Daca iti doresti un parfum Lancôme rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum IDÔLE 25ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Lancôme IDÔLE 25ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: