Apa de Parfum Lancôme LA NUIT TRESOR MUSC DIAMANT 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Lancôme LA NUIT TRESOR MUSC DIAMANT 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Lancôme original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Lancôme LA NUIT TRESOR MUSC DIAMANT 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Lancôme
Id Produs: PPALANC1361738

Iconicul parfum Lancôme La Nuit Trésor revine într-o reinterpretare mai intensă și misterioasă – La Nuit Trésor Musc Diamant. Vedeta parfumului este moscul, prezent în toate cele trei niveluri ale acestuia, împletindu-se ideal cu buchetul de iasomie, frezie, trandafir și frunze de violete. Un impuls fructat este dat de zmeură, iar aromele de paciuli, migdală și lemn de santal adaugă tandrețe și căldură parfumului.

Brand: Lancôme
Colectie: LA NUIT TRESOR MUSC DIAMANT 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Lancôme dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Lancôme online.

Daca iti doresti un parfum Lancôme rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum LA NUIT TRESOR MUSC DIAMANT 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Lancôme LA NUIT TRESOR MUSC DIAMANT 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: