Apa de Parfum Michael Kors ROSE RADIANT GOLD 100 ML 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Michael Kors ROSE RADIANT GOLD 100 ML 100ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Michael Kors este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Michael Kors ROSE RADIANT GOLD 100 ML 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Michael Kors
Id Produs: PPA EPMKOR1136854

Michael Kors Rose Radiant Gold se asorteaza minunat cu latura ta feminina care prefera lumina reflectoarelor, careia ii place sa straluceasca in culori luminoase si esente florale bogate. Parfumul este condimentat cu o atingere de vanilie si asezonat cu o aroma usoara de mosc, care cu siguranta iti vor gadila simturile.

Brand: Michael Kors
Colectie: ROSE RADIANT GOLD 100 ML 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Michael Kors dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Michael Kors online.

Daca iti doresti un parfum Michael Kors rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum ROSE RADIANT GOLD 100 ML 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Michael Kors ROSE RADIANT GOLD 100 ML 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: