Apa de Parfum Paco Rabanne OLYMPÉA LEGEND 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Paco Rabanne OLYMPÉA LEGEND 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Paco Rabanne original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Paco Rabanne OLYMPÉA LEGEND 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Paco Rabanne
Id Produs: PPARABN1363371

Legendele rămân vii prin unicitatea lor, acesta este și cazul incredibilului Paco Rabanne Olympéa Legend. Debutul conține arome de caisă și prună asezonate cu un praf de sare de mare, făcând trecerea lină către inima florală condimentată cu ghimbir. Parfumul este îndulcit datorită notelor delicate de ambră, vanilie și tonka. Potențează-ți feminitatea și încrederea în sine cu o singură pulverizare – Paco Rabanne Olympéa Legend!

Brand: Paco Rabanne
Colectie: OLYMPÉA LEGEND 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Paco Rabanne dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Paco Rabanne online.

Daca iti doresti un parfum Paco Rabanne rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum OLYMPÉA LEGEND 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Paco Rabanne OLYMPÉA LEGEND 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: