Apa de Parfum Prada AMBER 50 ML 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Prada AMBER 50 ML 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Prada este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Prada AMBER 50 ML 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Prada
Id Produs: PPAEPPRAD727040

Prada Amber este un parfum oriental-lemnos, un tribut adresat ingredientului principal al parfumeriei antice- ambra. In mod clar, acesta este si ingredientul central al parfumului, in jurul caruia se concentreaza esente orientale pretioase, precum lemnul de santal din India, paciuli din Indonezia, labdanum din Franta si rasina benzoica din Siam. Notele florale nu lipsesc din aceasta compozitie dinamica. Trandafirul, iasomia, garoafa si aromele de ylang-ylang ofera un caracter complex parfumului, iar moscul si vanilia- cantitatea perfecta de eleganta si feminitate.

Brand: Prada
Colectie: AMBER 50 ML 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Prada dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Prada online.

Daca iti doresti un parfum Prada rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum AMBER 50 ML 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Prada AMBER 50 ML 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: