Apa de Parfum Prada CANDY NIGHT 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Prada CANDY NIGHT 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Prada original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Prada CANDY NIGHT 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Prada
Id Produs: PPAPRAD1357641

Prada a știut întotdeauna să îți capteze atenția și simțurile prin parfumurile sale. Candy Night reunește prospețimea intensă dată de portocală cu dulceața ademenitoare a caramelului și vaniliei. Puțină cacao și o tentă de mosc alb adaugă surprind perfect misteriozitatea și magnetismul nopții.

Brand: Prada
Colectie: CANDY NIGHT 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Prada dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Prada online.

Daca iti doresti un parfum Prada rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum CANDY NIGHT 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Prada CANDY NIGHT 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: