Apa de Parfum Prada LA FEMME PRADA 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Prada LA FEMME PRADA 100ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Prada este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Prada LA FEMME PRADA 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Prada
Id Produs: PPAEPPRAD1252015

Exotismul oriental și magnetismul floral definesc cel mai bine esența parfumului Prada LA FEMME INTENSE. Această sărbătoare aromată a feminității începe cu note gurmande de frangipani întrepătrunse de ylang ylang elegant. Inima este o rapsodie florală cu acorduri multiple de iasomie sambac, absolut de tuberoze și floare de portocal, la fel de complexă și surprinzătoare ca inima femeii Prada. Finalul deschis aduce tonuri luxuriante de iris, vetiver și parchouli, îmbrățișate în valuri de vanilie cremoasă.

Brand: Prada
Colectie: LA FEMME PRADA 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Prada dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Prada online.

Daca iti doresti un parfum Prada rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum LA FEMME PRADA 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Prada LA FEMME PRADA 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: