Apa de Parfum Roberto Cavalli JUST CAVALLI GOLD 50 ML 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Roberto Cavalli JUST CAVALLI GOLD 50 ML 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Roberto Cavalli original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Roberto Cavalli JUST CAVALLI GOLD 50 ML 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Roberto Cavalli
Id Produs: PPAEPCAVA1090642

Creativ, unic si surprinzator, asa cum este si femeia care alege sa-l poarte. Just Cavalli Gold for Her, cu vibratiile lui calde, orientale, pune in lumina feminitatea si senzualitatea. Parfumul se deschide cu o combinatie delicioasa de alune si bezele, are o inima dulce-florala de iasomie si bezele, iar notele de baza aduc accente sexy de piele si palisandru.

Brand: Roberto Cavalli
Colectie: JUST CAVALLI GOLD 50 ML 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Roberto Cavalli dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Roberto Cavalli online.

Daca iti doresti un parfum Roberto Cavalli rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum JUST CAVALLI GOLD 50 ML 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Roberto Cavalli JUST CAVALLI GOLD 50 ML 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: