Apa de Parfum Roberto Cavalli PARADISO AZZURO 75ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Roberto Cavalli PARADISO AZZURO 75ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Roberto Cavalli este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Roberto Cavalli PARADISO AZZURO 75ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Roberto Cavalli
Id Produs: PPAEPCAVA1150811

Apa de Parfum Cavalli Paradiso Azzuro incapsuleaza in sticluta luxoasa caldura luminii soarelui reflectata peste apele cristaline ale Mediteranei. Compozitia floral aromatic impleteste cu success note contrastante de bergamota si lavanda, cu iasomie salbatica si casmir. Cu o senzualitate molipsitoare, acest parfum se contopeste cu pielea si te rasfata cu arome speciale si fierbiti precum vara.

Brand: Roberto Cavalli
Colectie: PARADISO AZZURO 75ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Roberto Cavalli dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Roberto Cavalli online.

Daca iti doresti un parfum Roberto Cavalli rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum PARADISO AZZURO 75ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Roberto Cavalli PARADISO AZZURO 75ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: