Apa de Parfum Salvatore Ferragamo UOMO SIGNATURE 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Salvatore Ferragamo UOMO SIGNATURE 100ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Salvatore Ferragamo original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Salvatore Ferragamo UOMO SIGNATURE 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Salvatore Ferragamo
Id Produs: PPAEPSFER1327489

Salvatore Ferragamo Uomo Signature este un parfum uimitor, din clasa orientala – piele, reprezentand intruchiparea adevaratului stil Italian. Ingredientele sale seducatoare precum cardamom-ul, chiparosul si alte esente lemnoase ce se imbina cu notele inalte de citrice, ajungand pana la baza de patchouli, boabe de tonka si cafea, intr-o expresie a unei masculinitati puternice si seducatoare.

Brand: Salvatore Ferragamo
Colectie: UOMO SIGNATURE 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Salvatore Ferragamo dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Salvatore Ferragamo online.

Daca iti doresti un parfum Salvatore Ferragamo rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum UOMO SIGNATURE 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Salvatore Ferragamo UOMO SIGNATURE 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: