Apa de Parfum Tom Ford METALLIQUE 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Tom Ford METALLIQUE 100ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Tom Ford este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Tom Ford METALLIQUE 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Tom Ford
Id Produs: PPAFORD1401966

Tom Ford a compus parfumul care surprinde ideal feminitatea fermă și curajul femeii – Metallique. Acesta se transformă într-o armură olfactivă ce creează dependență. Bergamota strălucitoare, un praf de piper roz și notele de aldehide oferă parfumului o prospețime aparte care te poartă lin către o inimă florală și captivantă ce răspândește arome de păducel, lăcrămioare și heliotrop. Baza acestei capodopere olfactive conține ingrediente rafinate de înaltă calitate care vor inspira orice persoană din apropierea ta – acestea sunt balsamul de Peru, lemnul de santal, vanilia și semințele de nalbă de mosc.

Brand: Tom Ford
Colectie: METALLIQUE 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Tom Ford dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Tom Ford online.

Daca iti doresti un parfum Tom Ford rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum METALLIQUE 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Tom Ford METALLIQUE 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: