Apa de Parfum Valentino DONNA 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Valentino DONNA 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Valentino original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Valentino DONNA 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Valentino
Id Produs: PPAEPVALE1148024

Mister adanc si lumina puternica in aceeasi sticla. Roz copilaros si auriu glamour sub acelasi nume. Donna by Valentino. Noul parfum al acestui sezon, creat pentru femeile senzuale, cu un spirit contemporan si o inima clasica. Aroma combina note suculente de bergamota cu acorduri romantice de iris si trafic bulgaresc, doar pentru a plonja intr-o mare forma voluptoasa de piele fina, patchouli si vanilie.

Brand: Valentino
Colectie: DONNA 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Valentino dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Valentino online.

Daca iti doresti un parfum Valentino rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum DONNA 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Valentino DONNA 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: