Apa de Parfum Versace EROS FLAME 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Versace EROS FLAME 100ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Versace original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Versace EROS FLAME 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Versace
Id Produs: PPAVERS1350008

Emblematicul parfum Versace Eros se renaște într-o nouă formă mai intensă și pasională ca niciodată. Eros Flame țintește să îți atingă inima și poartă o lecție importantă pentru noua generație despre dragoste, demnitate și pasiune. Elegantul parfum se deschide cu note proaspete citrice condimentate cu rozmarin, piper negru și chinotto. Inima florală ascunde petale de trandafir și mușcată presărate cu piper, iar baza lemnoasă este caldă și atrăgătoare datorită lemnului de santal, cedrului de Texas, paciuli, lichen, vanilie și tonka.

Brand: Versace
Colectie: EROS FLAME 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Versace dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Versace online.

Daca iti doresti un parfum Versace rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum EROS FLAME 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Versace EROS FLAME 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: