Apa de Parfum Victoria's Secret BOMBSHELL SEDUCTION ROLLERBALL 7ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Victoria’s Secret BOMBSHELL SEDUCTION ROLLERBALL 7ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Victoria’s Secret original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Victoria’s Secret BOMBSHELL SEDUCTION ROLLERBALL 7ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Victoria’s Secret
Id Produs: PPAEPVICT1318302

Victoria’s Secret Bombshell Seduction este definiția gingășiei și delicateței. Aromele florale de tuberoză și salvie se împletesc perfect cu cea de mosc creând o senzație de calm și pace. Dacă îți dorești un parfum feminin care să cucerească și încânte pe toată lumea din jurul tău, atunci Victoria’s Secret Bombshell Seduction este alegerea ideală! Varianta sa rollerball este compactă și ușor de purtat în geantă.

Brand: Victoria’s Secret
Colectie: BOMBSHELL SEDUCTION ROLLERBALL 7ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Victoria’s Secret dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Victoria’s Secret online.

Daca iti doresti un parfum Victoria’s Secret rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum BOMBSHELL SEDUCTION ROLLERBALL 7ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Victoria’s Secret BOMBSHELL SEDUCTION ROLLERBALL 7ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: