Apa de Parfum Victoria's Secret CRUSH ROLLERBALL 7ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Victoria’s Secret CRUSH ROLLERBALL 7ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Victoria’s Secret original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Victoria’s Secret CRUSH ROLLERBALL 7ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Victoria’s Secret
Id Produs: PPAEPVICT1216721

Fii jucăușă și îndrăzneață oriunde cu ajutorul noului parfum roll-on Victoria’s Secret Crush. Varianta compactă este mică, ușoară și confortabil de purtat în orice geantă. Aceasta îți va evidenția senzualitatea și femininitatea cu ajutorul bujorului care te va încânta cu mireasma proaspătă și gingașă în timp ce piperul roz iese ușor la iveală cu a sa aromă înțepătoare. Desființează orice speranță a bărbatului de lângă tine de a rezista tentației purtând Victoria’s Secret Crush.

Brand: Victoria’s Secret
Colectie: CRUSH ROLLERBALL 7ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Victoria’s Secret dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Victoria’s Secret online.

Daca iti doresti un parfum Victoria’s Secret rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum CRUSH ROLLERBALL 7ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Victoria’s Secret CRUSH ROLLERBALL 7ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: