Apa de Parfum Victoria's Secret DREAM ANGEL 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Victoria’s Secret DREAM ANGEL 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Victoria’s Secret original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Victoria’s Secret DREAM ANGEL 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Victoria’s Secret
Id Produs: PPAVICT1415464

Noul parfum Victoria’s Secret Dream Angel aduce în atenția pasionaților o aromă energică deosebită. Note delicate de iasomie se împletesc fără cusur cu misteriozitatea și senzualitatea ambrei, iar tu vei fi purtată lin de magia Victoria’s Secret Dream Angel.

Brand: Victoria’s Secret
Colectie: DREAM ANGEL 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Victoria’s Secret dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Victoria’s Secret online.

Daca iti doresti un parfum Victoria’s Secret rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum DREAM ANGEL 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Victoria’s Secret DREAM ANGEL 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: