Apa de Parfum Victoria's Secret EAU SO SEXY ROLLERBALL 7ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Victoria’s Secret EAU SO SEXY ROLLERBALL 7ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Victoria’s Secret original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Victoria’s Secret EAU SO SEXY ROLLERBALL 7ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Victoria’s Secret
Id Produs: PPAEPVICT1100632

Parfumul Victoria’s Secret Eau So Sexy este punctul de întâlnire al prospețimii și al senzualității. Mărul și bergamota oferă un aer răcoritor și ușor, în timp ce aroma de frișcă adaugă delicatețe și rafinament. Eau So Sexy stârnește pasiune și te va face misterioasă și irezistibilă în ochii celorlalți. Pentru a te putea bucura în orice moment de acest parfum a fost înglobat într-o formă mica, subțire și practică de roll-on.

Brand: Victoria’s Secret
Colectie: EAU SO SEXY ROLLERBALL 7ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Victoria’s Secret dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Victoria’s Secret online.

Daca iti doresti un parfum Victoria’s Secret rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum EAU SO SEXY ROLLERBALL 7ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Victoria’s Secret EAU SO SEXY ROLLERBALL 7ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: