Apa de Parfum Victoria's Secret LOVE 30ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Victoria’s Secret LOVE 30ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Victoria’s Secret original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Victoria’s Secret LOVE 30ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Victoria’s Secret
Id Produs: PPAVICT1341159

Parfumul Love de la Victoria’s Secret te va încânta prin romantismul său. Aromele delicate ale florilor de cais și bumbac se împletesc armonios cu cele ale ienupărului și ceaiului. O tentă elegantă de caisă te învăluiește și te va transpune într-o poveste magică.

Brand: Victoria’s Secret
Colectie: LOVE 30ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Victoria’s Secret dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Victoria’s Secret online.

Daca iti doresti un parfum Victoria’s Secret rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum LOVE 30ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Victoria’s Secret LOVE 30ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: