Apa de Parfum Victoria's Secret LOVE 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Victoria’s Secret LOVE 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Victoria’s Secret original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Victoria’s Secret LOVE 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Victoria’s Secret
Id Produs: PPAEPVICT1284430

Victoria’s Secret Love Eau de Parfum este definiția adevaratului răsfăț și a rafinamentui. Ingredientele ascunse în spatele acestei arome deosebite sunt ceaiul, caisele delicioase șifructele de ienupăr. Lasă-te purtată de emoții cu acest parfum, si fii gata sa redescoperi odata cu el sentimentul suprem.

Brand: Victoria’s Secret
Colectie: LOVE 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Victoria’s Secret dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Victoria’s Secret online.

Daca iti doresti un parfum Victoria’s Secret rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum LOVE 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Victoria’s Secret LOVE 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: