Apa de Parfum Yves Saint Laurent CINEMA 90 ML 90ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Yves Saint Laurent CINEMA 90 ML 90ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Yves Saint Laurent este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Yves Saint Laurent CINEMA 90 ML 90ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Yves Saint Laurent
Id Produs: PPAEPYSLA728633

Lumini, covor rosu, fotografii, rochii opulente, coafuri extravagante, bijuterii pretioase. In fiecare zi esti o vedeta, pentru ca stii sa atragi atentia cu felul increzator cu care pasesti, cu privirea ta provocatoare. Iar look-ul tau este completat minunat cu acest accesoriu elegant care lasa in urma semnele feminitatii si senzualitatii tale. Este vorba despre parfumul „Cinema” de la Yves Saint Laurent, creat de nimeni altul decat Jacques Cavallier, pentru a-ti oferi o aura autentic hollywoodiana. Adierile de clementine si floarea de migdal sunt indulcite de bujorul roz si iasomia din notele de mijloc, pentru a incheia in forta cu ambra, mosc si senzualitatea emanata de vanilie.

Brand: Yves Saint Laurent
Colectie: CINEMA 90 ML 90ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Yves Saint Laurent dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Yves Saint Laurent online.

Daca iti doresti un parfum Yves Saint Laurent rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum CINEMA 90 ML 90ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Yves Saint Laurent CINEMA 90 ML 90ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: