Apa de Parfum Yves Saint Laurent MON PARIS 90ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Yves Saint Laurent MON PARIS 90ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Yves Saint Laurent este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Yves Saint Laurent MON PARIS 90ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Yves Saint Laurent
Id Produs: PPAEPYSLA1198002

Yves Saint Laurent incapsuleaza in Apa de Parfum Mon Paris spiritul fascinantului oras. Stralucitor, mirosind a iubire, acest parfum captiveaza prin aromele delicioase de fructe cu care se deschide si face loc inimii de flori albe. Feminin si delicat, Mon Paris este un maestru versatil ce se adapteaza fiecarei personalitati, aducand un strop din ceea ce ii doreste fiecare femeie de la idea de Paris.

Brand: Yves Saint Laurent
Colectie: MON PARIS 90ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Yves Saint Laurent dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Yves Saint Laurent online.

Daca iti doresti un parfum Yves Saint Laurent rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum MON PARIS 90ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Yves Saint Laurent MON PARIS 90ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: