Apa de Toaleta Azzaro CHROME INTENSE 100 ML 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Azzaro CHROME INTENSE 100 ML 100ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Azzaro este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Azzaro CHROME INTENSE 100 ML 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Azzaro
Id Produs: PPAETAZZA1170335

Apa de toaleta Azzaro Chrome Intense este o explozie de elemente proaspete. Aceasta se deschide cu impletirea bergamotei si grapefruit-ul si se scurge in note spumoase de ghimbir. Esentele citrate si acvatice se echilibreaza cu baza lemnoasa si astfel ia nastere un parfum energic si aerat, precum un camp inverzit dupa o ploaie de vara.

Brand: Azzaro
Colectie: CHROME INTENSE 100 ML 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Azzaro dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Azzaro online.

Daca iti doresti un parfum Azzaro rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta CHROME INTENSE 100 ML 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Azzaro CHROME INTENSE 100 ML 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: