Apa de Toaleta Baldinini GIMMY 100 ML cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Baldinini GIMMY 100 ML si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Baldinini este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Baldinini GIMMY 100 ML cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Baldinini
Id Produs: PAVETBLDN046350

Creat pentru barbatul puternic, modern, care isi tine intotdeauna cuvantul dat, Baldinini Gimmy are tot ce ii trebuie pentru a impresiona orice femeie: note de varf indraznete, bergamota si pepene galben, intretesute cu arome contrastante de scortisoara si lavanda, cu note de baza de tabac, vetiver haitian si patchouli.

Brand: Baldinini
Colectie: GIMMY 100 ML

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Baldinini dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Baldinini online.

Daca iti doresti un parfum Baldinini rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta GIMMY 100 ML este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Baldinini GIMMY 100 ML la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: