Apa de Toaleta Biotherm EAU PURE ENERGIE 100 ML 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Biotherm EAU PURE ENERGIE 100 ML 100ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Biotherm este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Biotherm EAU PURE ENERGIE 100 ML 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Biotherm
Id Produs: PPAETBIOT926942

Un rasfat catifelat pentru piele, Eau Pure Spray de la Biotherm are grija de pielea ta intr-un mod unic. Compozitia contine, pe langa esentele naturale de fructe si flori, anti-oxidanti si agenti de hidratare. Lasa-te incantata de aromele citrice, de notele efervescente de caisa si de romantica iasomie si bucura-te de supletea pe care o ofera in fiecare clipa pielii tale delicate!

Brand: Biotherm
Colectie: EAU PURE ENERGIE 100 ML 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Biotherm dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Biotherm online.

Daca iti doresti un parfum Biotherm rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta EAU PURE ENERGIE 100 ML 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Biotherm EAU PURE ENERGIE 100 ML 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: