Apa de Toaleta Bottega Veneta SIGNATURE HOMME 90 ML 90ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Bottega Veneta SIGNATURE HOMME 90 ML 90ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Bottega Veneta este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Bottega Veneta SIGNATURE HOMME 90 ML 90ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Bottega Veneta
Id Produs: PPAETBOVE1044242

Apa de Toaleta Bottega Veneta Pour Homme este imaginata precum portita de evadare a barbatului modern si urban in natura bruta, salbatica. Acest contrast de senzualitate, inteligenta ascunsa si pasiune arzatoare este realizat din ingrediente speciale si rare. Compozitia parfumului contine o rasina ce poate fi culeasa timp de doar doua luni pe an, atunci cand se intalnesc conditiile ideale, ceea ce ii ofera aroma complexa. Sunt adaugate esente proaspete de bergamota, brad Canadian si, in final, acorduri de patchouli si piele, totul pentru a realiza profunzimea parfumului.

Brand: Bottega Veneta
Colectie: SIGNATURE HOMME 90 ML 90ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Bottega Veneta dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Bottega Veneta online.

Daca iti doresti un parfum Bottega Veneta rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta SIGNATURE HOMME 90 ML 90ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Bottega Veneta SIGNATURE HOMME 90 ML 90ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: