Apa de Toaleta Burberry HER BLOSSOM 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Burberry HER BLOSSOM 50ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Burberry este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Burberry HER BLOSSOM 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Burberry
Id Produs: PPABURB1360953

Primăvara, minunatul anotimp în care natura renaște, iar toată pofta de viață se amplifică. Burberry sărbătorește această frumusețe prin noul parfum Her Blossom. Debutul citric de mandarine este condimentat cu un praf de piper roz. Delicata inimă florală este presărată cu petale de bujor și flori de prun, iar baza captivantă dezvăluie lemnul de santal și moscul.

Brand: Burberry
Colectie: HER BLOSSOM 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Burberry dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Burberry online.

Daca iti doresti un parfum Burberry rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta HER BLOSSOM 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Burberry HER BLOSSOM 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: