Apa de Toaleta Bvlgari AQVA AMARA 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Bvlgari AQVA AMARA 100ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Bvlgari este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Bvlgari AQVA AMARA 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Bvlgari
Id Produs: PPAETBVLG1066646

Un parfum pentru barbati lansat in 2014 de casa Bvlgari, Aqva Amara este un parfum lemnos acvatic cu influente citrice fresh. Rafinamentul lui Jacques Cavallier, creatorul acestui parfum, se resimte in jocul aromatic dintre notele de mandarina siciliana si neroli cu notele acvatice, olibanum si paciuli Indonezian.

Brand: Bvlgari
Colectie: AQVA AMARA 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Bvlgari dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Bvlgari online.

Daca iti doresti un parfum Bvlgari rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta AQVA AMARA 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Bvlgari AQVA AMARA 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: