Apa de Toaleta Bvlgari OMNIA PINK SAPPHIRE 65ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Bvlgari OMNIA PINK SAPPHIRE 65ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Bvlgari este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Bvlgari OMNIA PINK SAPPHIRE 65ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Bvlgari
Id Produs: PPAETBVLG1304788

Bulgari Omnia Pink Sapphire este un parfum al dulcetii si spontaneitatii, toate dictate de notele sale vibrante de vanilie, mosc alb, pomelo roz si floare de frangipani. Un parfum tineresc, Omnia Safir Roz ne aduce ceva din exuberanta si inocenta inceputurilor, combinata cu placerea capriciilor insuflata de notele citrice si de piperul roz, impreuna cu santalul si floarea de tiare.

Brand: Bvlgari
Colectie: OMNIA PINK SAPPHIRE 65ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Bvlgari dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Bvlgari online.

Daca iti doresti un parfum Bvlgari rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta OMNIA PINK SAPPHIRE 65ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Bvlgari OMNIA PINK SAPPHIRE 65ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: