Apa de Toaleta Cacharel ANAIS PREMIER DELICE L 'EAU 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Cacharel ANAIS PREMIER DELICE L ‘EAU 100ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Cacharel este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Cacharel ANAIS PREMIER DELICE L ‘EAU 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Cacharel
Id Produs: PPAETCACH1307260

Anais Anais Premier Delice Water from Cacharel este vis dulce, romantic. Vei fi transportat pe o pajiste inflorita, unde intr-o atmosfera de reverie, frumusetea naturii se va desfasura in fata ta. Prin notele de galbanum, pere si citrice, spectacolul floral se va desfasura, ajungand la inima de bujori si zambile, totul culminand cu o aroma delicioasa de cacao si lemn de cedru.

Brand: Cacharel
Colectie: ANAIS PREMIER DELICE L ‘EAU 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Cacharel dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Cacharel online.

Daca iti doresti un parfum Cacharel rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta ANAIS PREMIER DELICE L ‘EAU 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Cacharel ANAIS PREMIER DELICE L ‘EAU 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: