Apa de Toaleta Calvin Klein CK IN2U HIM 150ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Calvin Klein CK IN2U HIM 150ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Calvin Klein este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Calvin Klein CK IN2U HIM 150ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Calvin Klein
Id Produs: PPAETCKLE867631

Jumatatea masculina a acestui intreg aromatic creat de Calvin Klein nu umbla cu ascunzisuri. “I’m IN2U, te doresc, am nevoie de tine”, nu ezita a declara CK IN2U for Him. O aroma puternica, masculina, de feriga, lansata in 2007, ce a devenit o marca de forta. Cu note foarte variate, de la lamaie, frunze de rosii, coaja de cacao, cedru si mosc alb, CK IN2U for Him este cu siguranta un manifest in sine.

Brand: Calvin Klein
Colectie: CK IN2U HIM 150ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Calvin Klein dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Calvin Klein online.

Daca iti doresti un parfum Calvin Klein rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta CK IN2U HIM 150ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Calvin Klein CK IN2U HIM 150ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: