Apa de Toaleta Calvin Klein EUPHORIA MEN 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Calvin Klein EUPHORIA MEN 100ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Calvin Klein este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Calvin Klein EUPHORIA MEN 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Calvin Klein
Id Produs: PPAETCKLE834610

Este ceva, teribil de atragator la un barbat energic si euforic. Acest barbat a fost inspiratia pentru Euphoria Men, parfum lansat in 2006 ca un parfum proaspat oriental, care poate da dependenta datorita unei prospetimi si senzualitati moderne . Gandit ca un cocktail de ghimbir, piper, acord proaspat de picaturi de ploaie, busuioc, frunza de cedru, salvie, patchouli si lemn rosu brazilian. Euphoria Men by Calvin Klein are tot ce-i trebuie pentru a seduce orice femeie.

Brand: Calvin Klein
Colectie: EUPHORIA MEN 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Calvin Klein dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Calvin Klein online.

Daca iti doresti un parfum Calvin Klein rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta EUPHORIA MEN 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Calvin Klein EUPHORIA MEN 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: