Apa de Toaleta Cartier PASHA DE CARTIER EDITION NOIRE 100 ML 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Cartier PASHA DE CARTIER EDITION NOIRE 100 ML 100ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Cartier este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Cartier PASHA DE CARTIER EDITION NOIRE 100 ML 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Cartier
Id Produs: PPAETCART1065141

Colectia Pasha a fost inspirata de un influent conducator al orasului Marrakech, pasionat de obiecte de lux, adevarate declaratii de putere. Apa de Toaleta Pasha de Cartier Edition Noire impleteste cu succes acorduri aventuroase pentru barbatul cu personalitate efervescenta. Valuri de citrice proaspete si note marine deschid acest parfum, iar inima condimentata de piper si menta este de un dinamism molipsitor. Esentele lemnoase ale bazei ofera profunzime compozitie parfumului.

Brand: Cartier
Colectie: PASHA DE CARTIER EDITION NOIRE 100 ML 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Cartier dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Cartier online.

Daca iti doresti un parfum Cartier rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta PASHA DE CARTIER EDITION NOIRE 100 ML 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Cartier PASHA DE CARTIER EDITION NOIRE 100 ML 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: