Apa de Toaleta Davidoff THE BRILLIANT GAME 60ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Davidoff THE BRILLIANT GAME 60ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Davidoff este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Davidoff THE BRILLIANT GAME 60ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Davidoff
Id Produs: PPAETDAVI1094538

Pentru invingatorii innascuti, pentru cei care adora jocurile seductiei, Davidoff a creat un parfum irezistibil cu o aroma inconfundabila. Davidoff The Brilliant Game are o aura orientala si o compozitie bogata, amestecand pasional note de portocala amara, fructe rosii de padure sau lamaie cu miresme profunde si persistente de caramel, tonka sau fan. Incepe jocul, bucura-te de lupta si savureaza victoria! Cu Davidoff alaturi nu poti fi decat castigator!

Brand: Davidoff
Colectie: THE BRILLIANT GAME 60ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Davidoff dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Davidoff online.

Daca iti doresti un parfum Davidoff rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta THE BRILLIANT GAME 60ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Davidoff THE BRILLIANT GAME 60ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: