Apa de Toaleta Dior MISS BLOOMING BOUQUET 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Dior MISS BLOOMING BOUQUET 100ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Dior este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Dior MISS BLOOMING BOUQUET 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Dior
Id Produs: PPAETDIOR506348

Miss Dior Blooming Bouquet Perfume are sofisticarea unei rochii brodate cu cel mai mare interes pentru cele mai mici detalii, ornata fiind cu variate motive florale si din lumea fructelor. Aceasta rochie florala ar fi o opera de arta, asa cum este si acest parfum. Bujori, trandafiri, patchouli, mosc alb, portocale de Sicilia si lamaia fac din Miss Dior Blooming Bouquet un parfum irezistibil.

Brand: Dior
Colectie: MISS BLOOMING BOUQUET 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Dior dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Dior online.

Daca iti doresti un parfum Dior rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta MISS BLOOMING BOUQUET 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Dior MISS BLOOMING BOUQUET 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: