Apa de Toaleta Dior MISS DIOR BLOOMING BOUQUET cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Dior MISS DIOR BLOOMING BOUQUET si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Dior este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Dior MISS DIOR BLOOMING BOUQUET cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Dior
Id Produs: PPADIOR1174100

Fiorul pe care numai dragostea adevărată ți-l poate da a reprezentat inspirația casei Dior pentru radiantul Miss Dior Blooming Bouquet. Acesta are o compoziție rafinată și delicată, ce îmbină subtil bujorul cu acidulata mandarină Siciliana și feminitatea notelor de trandafir cu eleganța moscului alb.

Brand: Dior
Colectie: MISS DIOR BLOOMING BOUQUET

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Dior dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Dior online.

Daca iti doresti un parfum Dior rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta MISS DIOR BLOOMING BOUQUET este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Dior MISS DIOR BLOOMING BOUQUET la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: