Apa de Toaleta Dolce & Gabbana K BY DOLCE&GABBANA 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Dolce & Gabbana K BY DOLCE&GABBANA 100ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Dolce & Gabbana este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Dolce & Gabbana K BY DOLCE&GABBANA 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Dolce & Gabbana
Id Produs: PPADOGA1387327

Noua apă de toaletă de la Dolce & Gabbana are o aroma unică și revigorantă, inspirată de căldura zilelor petrecute în Italia cu briza Mării Mediterane mângâindu-ți pielea. Notele citrice de portocală roșie și lămâie siciliană îi oferă prospețime, în timp ce notele senzuale lemn de cedru combinate cu vetiver și paciuli îi oferă îi oferă masculinitate. K celebrează o nouă eră a masculinității.

Brand: Dolce & Gabbana
Colectie: K BY DOLCE&GABBANA 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Dolce & Gabbana dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Dolce & Gabbana online.

Daca iti doresti un parfum Dolce & Gabbana rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta K BY DOLCE&GABBANA 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Dolce & Gabbana K BY DOLCE&GABBANA 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: