Apa de Toaleta Dolce & Gabbana THE ONE 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Dolce & Gabbana THE ONE 50ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Dolce & Gabbana este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Dolce & Gabbana THE ONE 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Dolce & Gabbana
Id Produs: PPAETDOGA907299

Daca e ceva ce Dolce&Gabbana a respins intotdeauna este banalul. Barbatul caruia celebrul brand i se adreseaza e iesit din comun, puternic, carismatic si seducator, elegant si sofisticat. The One For Men de la Dolce&Gabbana, un parfum condimentat si cu insertii orientale, e in acelasi timp clasic si modern, vibrant si captivant. Vine ca un concentrat de eleganta, intarit de notele proaspete, masculine. Iata cum Dolce&Gabbana a creat raspunsul perfect la anterioara reusita, dedicata femeilor, The One, contraponderea pe care brandul a visat-o pentru seductia feminina.

Brand: Dolce & Gabbana
Colectie: THE ONE 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Dolce & Gabbana dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Dolce & Gabbana online.

Daca iti doresti un parfum Dolce & Gabbana rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta THE ONE 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Dolce & Gabbana THE ONE 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: