Apa de Toaleta Dsquared2 WOOD POUR HOMME 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Dsquared2 WOOD POUR HOMME 100ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Dsquared2 este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Dsquared2 WOOD POUR HOMME 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Dsquared2
Id Produs: PPADSQU1361251

Wood For Him este un parfum intens ce combină notele proaspete și revigornate ale bergamotei, lămâii, mandarinei cu puternicele condimente de cardamom și ghimbir. Baza dezvăluie în continuare arome de ambroxan, vetiver și lemn alb.

Brand: Dsquared2
Colectie: WOOD POUR HOMME 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Dsquared2 dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Dsquared2 online.

Daca iti doresti un parfum Dsquared2 rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta WOOD POUR HOMME 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Dsquared2 WOOD POUR HOMME 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: