Apa de Toaleta Elizabeth Arden SUNFLOWERS 100 ML 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Elizabeth Arden SUNFLOWERS 100 ML 100ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Elizabeth Arden este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Elizabeth Arden SUNFLOWERS 100 ML 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Elizabeth Arden
Id Produs: PPAETARDE046824

Ce alt anotimp mai inmiresmat decat vara? Și ce alta combinatie mai potrivita de note decat cele floral-fructate pentru acest sezon? Sunflowers a smuls esente aromate din cele mai suave flori si cele mai ispititoare fructe si a creat un parfum jucaus, un du-te-vino creativ cu note de lamaie, floare de portocal, pepene, piersica si mandarina. Mijlocul scoate la iveala note sensibile de trandafir, iasomie si stanjenel, iar baza arunca un val de mister cu notele predominant lemnoase de cedru, lemn de santal, mosc si ambra.

Brand: Elizabeth Arden
Colectie: SUNFLOWERS 100 ML 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Elizabeth Arden dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Elizabeth Arden online.

Daca iti doresti un parfum Elizabeth Arden rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta SUNFLOWERS 100 ML 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Elizabeth Arden SUNFLOWERS 100 ML 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: