Apa de Toaleta Givenchy XERYUS ROUGE 100 ML 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Givenchy XERYUS ROUGE 100 ML 100ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Givenchy este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Givenchy XERYUS ROUGE 100 ML 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Givenchy
Id Produs: PPAETGIVE065906

Dedicat barbatului seducator, ce traieste in fiecare clipa vibratia pasiunii, parfumul Xeryus Rouge creat de Givenchy surprinde simturile cu atingerea aromelor lemnoase orientale de ambra cenusie, lemn de santal si cedru. Notele de mijloc emana aroma picanta a piperului si muscatei africane, incheind cu arome de kumquat si tarhon pentru a emana forta de atractie. Numele care evoca un zeu grec, impreuna cu ambalajul de culoare rosie, transmit o senzualitate vibranta, caracteristica unui barbat elegant si puternic.

Brand: Givenchy
Colectie: XERYUS ROUGE 100 ML 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Givenchy dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Givenchy online.

Daca iti doresti un parfum Givenchy rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta XERYUS ROUGE 100 ML 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Givenchy XERYUS ROUGE 100 ML 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: