Apa de Toaleta Gucci FLORA 50 ML 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Gucci FLORA 50 ML 50ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Gucci este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Gucci FLORA 50 ML 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Gucci
Id Produs: PPAETGUCI532538

Din colectia Flora a prestigioasei case Gucci, care contine o serie de 5 parfumuri absolut incantatoare, face parte si Glamorous Magnolia, un buchet floral delicios, pretios si distinctiv. Glamorous Magnolia indulceste notele fresh si acidulate de citrice, verdeata si frezie cu care debuteaza, cu o perdea florala senzuala de bujor roz si magnolie. Nivelul endorfinelor creste si fericirea atinge cote maxime atunci cand intervine ciocolata mexicana, potentata de notele de lemn de santal si mosc.

Brand: Gucci
Colectie: FLORA 50 ML 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Gucci dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Gucci online.

Daca iti doresti un parfum Gucci rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta FLORA 50 ML 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Gucci FLORA 50 ML 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: