Apa de Toaleta Gucci GUILTY BLACK 75ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Gucci GUILTY BLACK 75ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Gucci este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Gucci GUILTY BLACK 75ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Gucci
Id Produs: PPAETGUCI1013996

Placerile vinovate sunt cele mai aromate,de aceea, Gucci lanseaza un parfum pentru femeile care se fac vinovate de frumusete, voluptate si o pasiune inflacarata pentru aventura. Guilty Black incepe preludiul cu arome lascive de fructe rosii de padure si piper roz, continua jocul pasional cu note de violeta, crin, piersica si zmeura si se preda acordurilor de paciuli si ambra. Riscul are acum un nou nume. Tu cum pledezi? Vinovata sau nevinovata?

Brand: Gucci
Colectie: GUILTY BLACK 75ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Gucci dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Gucci online.

Daca iti doresti un parfum Gucci rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta GUILTY BLACK 75ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Gucci GUILTY BLACK 75ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: