Apa de Toaleta Guerlain L'HOMME IDEAL 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Guerlain L’HOMME IDEAL 50ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Guerlain este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Guerlain L’HOMME IDEAL 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Guerlain
Id Produs: PPAETGUER1088277

Un parfum echilibrat, lemnos aromatic, dedicat barbatilor moderni, carora le place sa fie ei insisi, fara masti inutile, fara falsitate. Asa cum sunt ei, atragatori, puternici si spontani, este si aroma L’Homme Ideal creata de casa Guerlain. Parfumul se deschide cu note proaspete de citrice, rozmarin si flori de portocal, are o inima delicioasa de migdale si tonka si accente persistente, puternic masculine, de piele, cedru si vetiver.

Brand: Guerlain
Colectie: L’HOMME IDEAL 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Guerlain dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Guerlain online.

Daca iti doresti un parfum Guerlain rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta L’HOMME IDEAL 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Guerlain L’HOMME IDEAL 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: