Apa de Toaleta Hugo Boss BOSS BOTTLED UNITED 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Hugo Boss BOSS BOTTLED UNITED 100ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Hugo Boss este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Hugo Boss BOSS BOTTLED UNITED 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Hugo Boss
Id Produs: PPAETBOSS1303733

Hugo Boss Bottled United este esenta olfactiva a entuziasmului in fata jocului, a pasiunii vii care ii cuprinde pe jucatori cat si pe suporteri, a bucuriei de fi in viata, de a fi prezent si in mijlocul actiunii ! Notele de varf de planta buchu si centrul de menta sugereaza prospetimea si caldura, in vreme ce baza lemnoasa exprima vigoarea si senzualitatea sa.

Brand: Hugo Boss
Colectie: BOSS BOTTLED UNITED 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Hugo Boss dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Hugo Boss online.

Daca iti doresti un parfum Hugo Boss rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta BOSS BOTTLED UNITED 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Hugo Boss BOSS BOTTLED UNITED 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: