Apa de Toaleta Hugo Boss HUGO RED 125ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Hugo Boss HUGO RED 125ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Hugo Boss este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Hugo Boss HUGO RED 125ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Hugo Boss
Id Produs: PPAETBOSS1061351

Un cocktail uluitor de senzatii continut intr-o singura apa de toaleta: Hugo Red. Boss propune un parfum caracterizat de tensiunea contrastelor, fierbinte/rece, solid/lichid, un parfum care ii provoaca pe barbati sa-si descopere unicitatea. In timp ce metalul sfaraitor starneste impresia de pericol, cel solid reasigura si da senzatia de certitudine. Hugo Red, lansat in 2013, dedicat barbatului indraznet, e un parfum condimentat creativ, oriental, cu note metalice, usor dure, cu atingeri de grapefruit, piper roz, rasina, rubarba si stralucire de ambra.

Brand: Hugo Boss
Colectie: HUGO RED 125ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Hugo Boss dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Hugo Boss online.

Daca iti doresti un parfum Hugo Boss rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta HUGO RED 125ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Hugo Boss HUGO RED 125ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: