Apa de Toaleta Issey Miyake L'EAU BLEUE D'ISSEY 75 ML 75ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Issey Miyake L’EAU BLEUE D’ISSEY 75 ML 75ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Issey Miyake este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Issey Miyake L’EAU BLEUE D’ISSEY 75 ML 75ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Issey Miyake
Id Produs: PPAETIMIK723490

Niciodata barbatii indrazneti nu au avut un aliat mai bun decat acest incredibil si invaluitor Eau Bleue d’Issey pour Homme, un parfum misterios cu note captivante de lemon grass si rozmarin, un potpuriu perfect pentru piele, intarit impecabil de notele puternice de santal. L’Eau Bleue d’Issey este in acelasi timp o alegere fresh, fapt intarit si de picaturile de menta, de bergamota si patchouli. Iata secretul caruia nicio femeie nu ii va rezista: L’Eau Bleu for men.

Brand: Issey Miyake
Colectie: L’EAU BLEUE D’ISSEY 75 ML 75ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Issey Miyake dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Issey Miyake online.

Daca iti doresti un parfum Issey Miyake rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta L’EAU BLEUE D’ISSEY 75 ML 75ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Issey Miyake L’EAU BLEUE D’ISSEY 75 ML 75ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: