Apa de Toaleta Issey Miyake L'EAU D'ISSEY POUR HOMME SPORT 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Issey Miyake L’EAU D’ISSEY POUR HOMME SPORT 50ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Issey Miyake este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Issey Miyake L’EAU D’ISSEY POUR HOMME SPORT 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Issey Miyake
Id Produs: PPAETIMIK538110

Viata barbatului modern este una activa, acesta intrand mereu in contact cu diferite persoane si fiind totdeauna in miscare. In afara intalnirilor de afaceri, exista intalnirile cu prietenii si activitatile sportive pe care acesta le practica. Luati initiativa si depasiti orice provocare cu parfumul Homme Sport! Bucurati-va de un cocktail de citrice combinat cu grapefruit si nucsoara. Fiti cel mai activ din grupul de prieteni si emanati masculinitate la fiecare pas!

Brand: Issey Miyake
Colectie: L’EAU D’ISSEY POUR HOMME SPORT 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Issey Miyake dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Issey Miyake online.

Daca iti doresti un parfum Issey Miyake rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta L’EAU D’ISSEY POUR HOMME SPORT 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Issey Miyake L’EAU D’ISSEY POUR HOMME SPORT 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: