Apa de Toaleta Issey Miyake NUIT D'ISSEY 125ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Issey Miyake NUIT D’ISSEY 125ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Issey Miyake este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Issey Miyake NUIT D’ISSEY 125ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Issey Miyake
Id Produs: PPAETIMIK1088303

Nu este o noutate ca noaptea este momentul prielnic inspiratiei, creativitatii si dezlantuirii simturilor. Cu o asemenea inspiratie nocturna, Issey Miyake creeaza un parfum magnetic si hipnotizant pentru barbati, cu o compozitie lemnos-condimentata. Descris ca fiind un imn misterios, ascutit si pasional adresat lemnului, Nuit d’Issey surprinde arome de bergamota, grepfrut, piele, piper negru si vetiver, pe un fond captivant de arbore negru, paciuli, tamaie si coacaze.

Brand: Issey Miyake
Colectie: NUIT D’ISSEY 125ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Issey Miyake dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Issey Miyake online.

Daca iti doresti un parfum Issey Miyake rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta NUIT D’ISSEY 125ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Issey Miyake NUIT D’ISSEY 125ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: