Apa de Toaleta Jean Paul Gaultier CLASSIQUE COLLECTOR'S SNOW GLOBE 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Jean Paul Gaultier CLASSIQUE COLLECTOR’S SNOW GLOBE 100ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Jean Paul Gaultier este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Jean Paul Gaultier CLASSIQUE COLLECTOR’S SNOW GLOBE 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Jean Paul Gaultier
Id Produs: PPAGAUT1404463

Clasic, dar îndrăzneț. Curios, dar dulce. Jucăuș, dar reținut. Parfumul Classique de la Jean Paul Gaultier, o promisiune pentru pasiune, este construit pe câteva contraste care provoacă imaginația, punând la lucru simțurile și stârnind cele mai creative asocieri. Femeia la care visează Gaultier este gingașă, dar puternică atunci când este nevoie, o femeie care alege să-și deschidă propriul drum în viață. Bucură-te de această ediție limitată în care sticla îmbracă haine de sărbătoare și este ocrotită de un glob de sticlă.

Brand: Jean Paul Gaultier
Colectie: CLASSIQUE COLLECTOR’S SNOW GLOBE 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Jean Paul Gaultier dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Jean Paul Gaultier online.

Daca iti doresti un parfum Jean Paul Gaultier rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta CLASSIQUE COLLECTOR’S SNOW GLOBE 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Jean Paul Gaultier CLASSIQUE COLLECTOR’S SNOW GLOBE 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: